Fressin ryhmäliikuntapalvelut - tutustu tarjontaan

 
Fressi ryhmäliikkujalle

Fressi ryhmäliikkujalle

Liity liikkuvan ihmisen yhteisöön!

Joogasta CrossCoreen ja SykeSpiniin, Fressi tarjoaa monipuolisia ryhmäliikuntatunteja vaativaankin makuun. 

Valikoimastamme löytyy rankkoja lihaskuntotunteja, hauskoja tanssillisia tunteja sekä mieltä ja kehoa helliviä tunteja. Panostamme  laatuun ja pidämme valtaosan ryhmätunneistamme jatkossakin livenä. Hyvää energiaa, hyvässä Fressi-jengissä!

Fressistä löydät lisäksi laadukkaat ja ruuhkattomat kuntosalit sekä Fressi trainer -palvelut. Tule kokeilemaan palveluitamme ja näet itse.

Palvelut ryhmäliikkujalle

Ryhmäliikunta

Crosstrainingia tai kahvakuulaa? Bodypumppia, Hot joogaa tai pilatesta? Meiltä löytyy ryhmäliikuntatunnit vaativaankin makuun.

Tutustu ryhmäliikunnan palveluihimme

Fressi trainer

Haluatko tuntien lisäksi harjoitella tavoitteellisesti myös kuntosalilla? Koulutetut Fressi trainerimme ovat apunasi ja tukenasi. Kanssamme saat treenistäsi kaiken irti ja saavutat itsellesi asettamasi tavoitteet.

Lue lisää Fressi trainer -palveluista

Kuntosali

Olemme ylpeitä moderneista ja tilavista kuntosaleistamme. Meiltä löydät treeniisi kaikki tarvittavat laitteet ja välineet. Sormi suussa? Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa laitteiden käytössä.

Lue lisää kuntosaleistamme

Lastenhoito

Lapset eivät ole este treenaamiselle. Lasten Fressi on kanta-asiakkaille ilmainen palvelu, jossa lapset viihtyy erilaisissa aktiviteeteissa valvotusti vanhempien treenatessa.

Lue lisää Lasten Fressistä