Fressi Myyrmäki - Henkilökunta |

Fressi Myyrmäki – Henkilökunta


 

Lari Pakkanen

Keskusvastaavalari.pakkanen@fressi.fi

Tervehdys!  

Olen Lari Pakkanen ja toimin Fressillä keskusvastaavan roolissa. Aloitin työskentelyn tässä tehtävässä syksyllä 2013 Fressi Kampin keskuksessa.  

Työskentelen nykyään Kampin, Espoonlahden, Ison Omenan ja Myyrmäen keskuksissa samoissa tehtävissä. Vastaan näiden neljän keskuksen toiminnasta kokonaisuutena. Tähän kokonaisuuteen liittyy vahvasti niin kanta-asiakkaidemme, kuin työntekijöidemmekin tyytyväisyys. Koen, että tyytyväisyys on siinä mielessä sama asia, kuin onnellisuus, tai vaikkapa luottamus.  

Se tulee meidän sisältä ja hehkuu ulos. Sitä pitää vaalia ja rakentaa sisältä käsin. Se ei vaadi julmettuja suunnitelmia ja isoja investointeja, vaan nimenomaan jokapäiväisten, joskus jopa tavanomaisilta tuntuvien asioiden hoitoa ja pieniä ”wau”-elämyksiä joka päivä.  

Tämän takia uskonkin, että tyytyväiset työntekijät takaa onnelliset kanta-asiakkaat. Mikäli tämä sisäinen onnellisuus ei ole kunnossa, ei mikään ”ulkokultainen” markkinointikaan toimi.  

Pyrin omassa toiminnassani tuomaan esille Fressin arvoja, joita ovat avoimuus, ihmisläheisyys, rehellisyys ja kasvu. Kasvulla tarkoitamme tässä omaa yksilöllistä kasvua ja kehitystä, johon jokainen Fressin työntekijä on sitoutunut.  

Toivon, että kerrot asiakaspalvelullemme, jos koet toimintamme on jotenkin muuttuneen viime aikoina parempaan/huonompaan suuntaan ja samalla kuvailet millä tavoin? Kerrothan myös miten voimme vielä toimintaamme parantaa? Voit tietenkin lähestyä myös suoraan minua sähköpostilla. Olemme sinuun takaisin yhteydessä mahdollisimman pian.  

Fressillä nähdään!

Janni Tuomisto

Fressi Trainer vastaava050-4636221janni.tuomisto@fressi.fi
Janni vastaa keskuksen Fressi Trainer -tiimistä.
elina

Elina Nikander

Asiakasneuvoja050-4682709elina.nikander@fressi.fi
momi1

Ballu Kanu

Asiakaspalveluballu.kanu@fressi.fi

Charlotta Yrjölä

Ryhmäliikuntavastaava0400 879 880charlotta.yrjola@fressi.fi
Hei, olen Charlotta Yrjölä Fressi Myyrmäen ryhmäliikuntavastaa.   Vuosien aikana olen ehtinyt energisoida ihmisiä yritysliikuntapuolella vuodesta 2002 ja vuonna 2007 alotin ryhmäliikuntavastaavan työt Fressi Espoonlahdessa. Ammatiltani olen liikunnanohjaaja.    
sabrina

Sabrina Dahmane

Asiakaspalvelusabrina.dahmane@fressi.fi

Elviira Salmi

Lasten Fressi vastaavaHeippa!  

Toimin Fressi Myyrmäen ja Fressi Tikkurilan keskuksissa lasten Fressi vastaavana. Pyrin tekemään kuntosalikäynnistä myös lapsille mahdollisimman toimivan ja mukavan! Mikäli herää mitään kysyttävää lasten fressiin liittyen, autan mielelläni!  

Energiaa päiviin!  

annu

Annu Serjamaa

Asiakaspalveluannu.serjamaa@fressi.fi
tanja

Tanja Aho

Lasten Fressi -ohjaaja