Kuntosali Mikkeli - Fressi

Fressi Mikkeli – Tilat


 

mik_sali

Fressin iloiset kasvot

Fressi Mikkelin yli 2300 neliömetrin liikuntatiloissa on tilaa liikkua!  Valoisa ja avara ympäristö luo otolliset puitteet onnistuneille liikuntaelämyksille.

Auton tai polkupyörän saat parkkiin ihan oven lähelle, ja sisään tullessasi Sinua tervehtii aina iloinen henkilökuntamme. Vastaanoton ollessa suljettuna, pääset kanta-asiakaskortillamme sisään klo 05.00 – 23.00 joka ikinen päivä!

Treenivaatteet vaihdat siisteissä pukuhuoneissamme, ja liikunnan jälkeisen rennon olotilan täydentävät suihku- ja saunatilamme. Naisten pukuhuoneesta löydät jopa infrapunasaunan ja solariumin pelkästään naisten käyttöön.

mik_sali2 Fressi-Mikkeli-naisten-sali

 

Yläkerrassa on naistensali,  samasta kerroksesta löytyy myös Lasten Fressi!

Vastaanottokerroksessa on miesten pukuhuone ja kaksi naisten pukuhuonetta. Ohjattuja tunteja varten pienempi aerobic sali ja yleissali kattavalla laitevalikoimalla, sekä miehille, että naisille.

Alakerrassa sijaitsee tilava lämmittelysali kattavalla laitevalikoimalla.  Täältä löytyy myös fysikaaliset palvelut, hierovat tuolit ja venyttelytila. Suurempi ryhmäliikuntasali on myös täällä.

Kellarikerroksessa on Heavy- sali niille, jotka haluavat harjoitella vapailla painoilla hieman raskaamman musiikin tahdissa.

 

Varaa 3 päivän kokeilu

Veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkään.

Nimi *
Puhelin (muodossa 0501234567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille.
Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa.