Kuntosali Leppävaara - Fressi

Fressi Leppävaara – Tilat


 
lep_sali

 

Fressi Leppävaaran tiloissa on toiminut kuntosali aina vuodesta 2003 saakka. Keskuksemme on helposti lähestyttävä ja kodikas – oman ylellisen lisänsä tunnelmaan tuovat allasosastomme sekä viihtyisä oleskelutila kahvioineen ja takkanurkkauksineen.
Hyväntuulinen ja asiantunteva henkilökuntamme on valmiina ottamaan sinut vastaan sellaisena kuin olet!

Noin 100 m päässä sisäänkäynnistämme sijaitsee Avec Parkki, jossa asiakkaillamme on 2 tuntia ilmaista parkkiaikaa. Lisätietoja parkkeeramisesta saat asiakaspalvelustamme ja keskuksesta! Pääset kulkemaan ovistamme avainkortillasi joka päivä klo 05-23.
Pukuhuoneidemme kaapit toimivat itse valitsemallasi nelinumeroisella koodilla – ohjeet kaappien käyttöön löytyvät pukuhuoneista sekä jokaisen kaapin ovesta. Liikunnan jälkeisen hyvän olon viimeistelee virkistävä pulahdus uima-altaassa sekä rentouttava infrapunasaunatuokio.

lep_sali2

Kuntosalimme on laitevalikoimaltaan poikkeuksellisen monipuolinen ja soveltuukin varustelultaan niin aloitteleville kuntoilijoille kuin jo pidemmälle edistyneempien treenaajienkin tarpeeseen. Intro-tunneilla Fressi Trainerimme auttavat mielellään sinua askarruttavien kysymysten kanssa! Intro-tuntien ajankohdat löydät keskuksestamme.

Fressin kanta-asiakkaana olet oikeutettu tilojemme ja palveluidemme rajoituksettomaan käyttöön, ja olet myös osa aktiivista yhteisöä, joka tekee, liikkuu ja kokeilee mielenkiintoisia uusia asioita, yhdessä tai erikseen.

 

Varaa 3 päivän kokeilu

Veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkään.

Nimi *
Puhelin (muodossa 0501234567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille.
Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa.