Fressi Espoonlahti - Tilat |

Fressi Espoonlahti – Tilat


 

esp_saliFressin iloiset kasvot

Fressi Espoonlahden 2200 neliömetrin tuoreet tilat ovat rakennettu varta vasten liikuntakeskuskäyttöön vuonna 2007. Valoisa ja avara ympäristö luo otolliset puitteet onnistuneille liikuntaelämyksille.

Auton tai polkupyörän saat parkkiin ihan oven lähelle, ja sisään tullessasi Sinua tervehtii aina iloinen henkilökuntamme. Sisäänkirjautuminen hoituu uutta teknologiaa edustavalla RFID-kortilla (erinomainen toimintavarmuus sisällä ja ulkona) klo 5-23 joka ikinen päivä.

Treenivaatteet vaihdat siisteissä pukuhuoneissamme, ja liikunnan jälkeisen rennon olotilan täydentävät suihku- ja saunatilamme. Naisten pukuhuoneesta löydät jopa infrapunasaunan. Pukukaappiin et tarvitse omaa lukkoa – avain löytyy aina kaapin ovesta.

esp_sali

Alakerrassa sijaitsee tilava ja laitevalikoimaltaan erityisen kattava kuntosali, jossa harjoittelevat sulassa sovussa niin ihan vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin treenaajat. Jokainen saa harjoitella omaan tahtiin, ja kun siltä tuntuu, voit aina kysyä naapurilta neuvoa! Salilla päivystää aikataulun mukaisesti myös Motivaattori, jota voit nykäistä hihasta kun tarvitset mitä tahansa neuvoa tai vaikkapa uutta vatsalihasliikettä.

Alakerrasta löydät myös puhdasvesiautomaatin, ihanan rentouttavat hierovat tuolit ja kattavat lisäpalvelumme.

Yläkerrassa sijaitsevat mm. naisten oma kuntosalitila sekä ryhmäliikuntatilat – estradimme kattavalle ryhmäliikuntatarjonnallemme. Voit myös halutessasi testauttaa kuntosi luotettavasti omalla testiasemallamme.

Fressin kanta-asiakkaana olet oikeutettu tilojemme ja palveluidemme rajoituksettomaan käyttöön, ja olet myös osa aktiivista yhteisöä, joka tekee, liikkuu ja kokeilee mielenkiintoisia uusia asioita, yhdessä tai erikseen. Fressissä harrastettavien lajien lisäksi olemme kokeilleet myös esim. pesäpalloa, keilausta, moukarinheittoa ja kokkaustakin. Lisäksi järjestämme monipuolisia kursseja, kuten ChiBall, Asahi, itsepuolustus ja golf.

esp_sali2 esp_spin esp_lf

 

Varaa 3 päivän kokeilu

Veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkään.

Nimi *
Puhelin (muodossa 0501234567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille.
Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa.