Fressi Clubhouse - Henkilökunta |

Fressi Clubhouse – Henkilökunta


 
ei kuvaa

Fressi Clubhousen vastaanotto

Vastaanotto010 850 9000clubhouse@fressi.fi
Fressi Clubhousen vastaanotto auttaa sinua kaikissa kanta-asiakkuutteesi liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä vastaanottoomme myös laskutukseen liittyvistä asioista.

Päivi Lehto

Keskusvastaava050-3822073paivi.lehto@fressi.fi
Päivi vastaa keskuksemme yleisistä asioista

Milla Rajanti

Asiakaskokemusvastaava040 569 7042milla.rajanti@fressi.fi

Suvi Nousiainen

Fressi Trainervastaava // TASO 2050 563 2831suvi.nousiainen@fressi.fi
Vastaan keskuksemme Fressi trainer-toiminnasta ja kuntosalin tarvikehankinnoista. Olen rautainen liikunta-alan ammattilainen. Koulutuksessani suuntauduin terveysliikuntaan, joka on luonut vankan pohjan terveellisen elämän edistämisessä liikunnassa ja ravitsemuksessa. Itseäni iso osa on Wellness Coaching, koska jokainen elämän osa-alue kaipaa joskus tarkastelua tasapainon löytämiseksi. Koenkin itseni ennen kaikkea elämäntapavalmentajaksi. Näen kehon toiminnallisena kokonaisuutena ja harjoittelun pääpainona on kehon toimintakyky, liikkuvuus ja näiden kautta voiman tuottaminen. Haluan tukea sinua uusissa haasteissa olivat ne sitten pieniä, suuria, uusia tai haastavia. Mikään ei saa olla este tavoitteesi saavuttamisessa ja minä autan sinua ylittämään ne esteet. Olen kannustava ja vaativa sekä valmis haastamaan sinut saavuttaaksesi sen, mitä tavoittelet!

Riina Auvinen

Ryhmäliikuntavastaava050 4004665riina.auvinen@fressi.fi
Riina vastaa ryhmäliikuntatuntitarjonnasta

Saana Toivonen

Myyntivastaava/Hyvinvointineuvoja050 5633740saana.toivonen@fressi.fi
Saana vastaa keskuksen uusasiakashankinnasta, promootioista, yhteistyö- ja yrityssopimuksista.

Kati Lytsy

Fressi Trainer // TASO 2kati.lytsy@fressi.fi
Minulle tärkeää valmentamisessa on löytää juuri Sinulle oikeat työkalut liikuntaan ja ravintoon niin, ettei sinun tarvitse enää kokeilla  pika dieettejä tai kikkakonsteja. Näiden asioiden lisäksi huomioin harjoittelussasi palautumisen, arjen tasapainon sekä myös henkisen jaksamisen. Kanssani kehität itseäsi haluamaasi suuntaan, saat pysyvää motivaatiota liikkumiseen ja löydät energiaa arkeesi. Haluan auttaa sinua saavuttamaan pienen tai ison unelmasi, kannustaa sinua pääsemään harjoittelussasi seuraavalle tasolle ja samalla haastamaan itseäsi. Olet vahvempi kuin uskotkaan! Ota siis kanssani ensimmäinen askel kohti tavoitettasi niin tehdään unelmastasi totta!

Ahmed Ali

Fressi Trainer // TASO 2ahmed.ali@fressi.fi
I have worked internationally as a personal trainer for several years. For me healthy life style is way for a better life quality and I want to help others to find their motivation to the more healthy and positive way of life. As a personal trainer, I am flexible and I listen carefully to the needs of the client and will help the clients to succeed in their personal goals and keep them motivated. My goal as a personal trainer is through my expertise is to help my clients to meet with their goals. If you really want to do it, you do it . There are no excuses! My strengths are Gym Training for Beginners, Strength Training, Weight Loss, Body Weight Training, Bodybuilding and Fitness & Physique.

Emmy Haapala

Fressi Trainer // TASO 2emmy.haapala@fressi.fi

Markus Tuominiemi

Fressi Trainer & Fysioterapeutti // TASO 1markus.tuominiemi@fressi.fi
Olen ammattilainen, joka tietää lihashuollon ja kehon toiminnan merkityksen liikkumiseen ja hyvään oloon. Vuosien kokemus hierojana on kehittänyt minua kohtaamaan asiakkaat yksilöinä. Hyvien manuaalistentaitojen lisäksi, olen taitava ohjaamaan terapeuttisessa harjoittelussa, jossa harjoitteet menevät varmasti perille! Fysioterapeutin koulutuksella pystyn antamaan kokonaisvaltaisen kuvan kehon hyvinvoinnista ja autan löytämään keinoja saavuttamaan hyvä olo oikeiden harjoitteiden kautta. Haluan antaa uusia ideoita, kannustaa liikkumaan ja pitämään huolta itsestä! Minulle on helppo tulla juttelemaan – autan mielelläni!

Kristiina Lehtonen

Fressi Trainer & Fysioterapeutti //TASO 1kristiina.lehtonen@fressi.fi
Tavoitteeni on antaa työkalut energiseen elämään sekä auttaa Sinua löytämään oma potentiaalisi liikkujana. Huolellinen paneutuminen lähtötilanteeseesi takaa juuri Sinulle sopivat keinot tavoitteesi saavuttamiseksi. Fysioterapeuttina olen erikoistunut kehon virheellisten liikemallien korjaamiseen sekä vammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Opetan oikeat suoritustekniikat, jotka takaavat turvallisen mutta tehokkaan harjoittelun. Liikkeen ammattilaisena autan Sinua hyödyntämään vahvuuksiasi sekä löytämään heikkoudet, joita kehittämällä voimme harjoittelussasi vaihtaa aivan uuden vaihteen päälle. Valmentajana olen rauhallisen vaativa. Haastan ja kannustan epämukavuusalueelle, missä kehitys tapahtuu. Yhdessä onnistumme saavuttamaan energisemmän ja vahvemman huomisen, tosissaan muttei totisesti!

Jarkko Kause

DC kiropraktikkojarkko.kause@fressi.fi
Ole kaukaa viisas! Kiropraktinen hoito on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää palvelua. Se tuo luksuksen tunnetta, kun keho toimii hienosti, treenit sujuvat ja henki kulkee mahtavasti. Tule käymään hoidossani juuri sinulle yksilöllisesti sopivin välein, nivelistön lukkiintumat ja paineentunteet vapauttavassa hoidossa. Jo ennen kuin tulee kiputiloja.
VARAA AIKA

Kaisa Räikkä

HierojaVARAA AIKA

Jaana Minev

Naprapaatti, hierojaNaprapatia on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitomuoto. Naprapaatti tutkii ja hoitaa erilaisia TULE-sairauksia, kuten selkävaivoja, niskahartiaseudun tai lanneselän kiputiloja. Osaamiseni ei rajoitu pelkästään selkärankaan, vaan vastaanotolle voi tulla myös esimerkiksi lonkka-, polvi- tai nilkkavaivojen kanssa. Myös olkapään kiputilojen, tenniskyynärpään tai rannevaivojen vaivatessa on aiheellista tulla naprapaatin vastaanotolle. Jos jokin mietityttää kehonkäytön tai kehonhuollon kannalta esimerkiksi työssä tai vapaa-ajalla, autan mielelläni sinua näiden kysymysten ratkaisemissa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä!
VARAA AIKA