Voita paikka jumpalle Teflon Brothersin kanssa!
Voita paikka jumpalle Teflon Brothersin kanssa!

Lukuisista odottamattomista tempauksistaan tunnettu koko kansan räppibändi Teflon Brothers yllättää jälleen. Tätä et ole vielä nähnyt – saati itse kokenut, koska tätä ei ole vielä koskaan tapahtunut!

FalaBros goes Fressi -tunnilla Fressin ohjaaja saa apukoutseiksi nämä suomiräpin aateliset, joille keikkalava on jumppalavaa tutumpi hikoilukeidas. Tämä totaalisen uniikki tunti striimataan koko Suomen saataville maksuttomana FressiTV:n lähetyksenä su 18.9. klo 18.

Sitä ennen SINUN on mahdollista päästä kaverisi kanssa mukaan tunnin nauhoituksiin Fressillä (tsekkaa tarkemmat yksityiskohdat alta) - lähetät vain lomakkeen ja nostat peukalot pystyyn!

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Mitä FalaBros goes Fressi -tunnilla tapahtuu?

Kuten kaikilla FressiTV:n tunneilla, tälläkin tunnilla jumpataan myös paikan päällä nauhoittavan kameran takana. Ohjaaja ei ole salissa yksin, vaikka kotiruutujen äärellä saattaa siltä vaikuttaa.

Jumppaajia FalaBros goes Fressi -erikoistunnin nauhoituksiin Helsingin Vuosaaressa to 15.9. klo 18.00 otetaan yhteensä 25 ja vain arvonnan kautta voit olla yksi heistä.

Riina Pekkanen on yli 10 vuoden Fressi-kokemuksella suunnitellut tunnin Tefloneiden toivomaan biisilistaan (lue lisää FalaBros goes Fressi -tunnin taustoista FalaBrosin Elämännälkä-blogista).

Noin 40 minuutin mittaisen, kaikille kuntotasoille sopivan jumpan jälkeen kumppanimme FalaBros tarjoaa privaattijatkot Clubhousessa osallistujille.

Treenistä siis palaudutaan herkullisilla FalaPala-proteiinipommeilla (tutustu terveelliseen herkkuun jo nyt: www.falabros.fi).

Kun nälkä on kellistetty, on aikaa vielä vaikka valokuviin Tefloneiden kanssa. Koska jos tämä ei päädy someen, niin tätä ei tapahtunut.

Siispä puhelimen selfiekamerat valmiiksi ja arvontaan osallistumaan!

  • Meistä

  • Rekrytointi

  • Hygienia ja viihtyvyys

  • Turvallisuus

  • Yrityksille

  • Medialle

Vieritä ylös