Ohjatut Lasten Fressi ryhmät |

Ohjatut Lasten Fressi ryhmät


 
Lasten-Fressi_ja_Hirvi

Lasten Fressi 3-4-vuotiaat, ”Hassut Hirvet”

Lasten Fressi 3-4-vuotiaiden tunneilla lapsi oppii hallitsemaan oman kehonsa, yleiset liikunnan perustaidot, ymmärtämään käsitteitä, erilaisia työskentelytapoja, ilmaisemaan itseään ja ajattelemaan itsenäisesti. Tunneilla liikutaan vauhdikkaasti monipuolisilla välineillä ja telineradoilla liikunnallisia perustaitoja kehittäen ja opitaan perusliikkeet leikkejä, musiikkia ja loruja hyödyntäen. Ohjaaja tukee lasta uusien taitojen oppimisessa iän ja kehitystasoa huomioiden. Kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä lapsi kokee liikkumisen iloa ja oppiminen tapahtuu leikin ohessa. Tunneilla liikutaan kuukausittain vaihtuvalla teemalla.

Uudet kurssit alkavat viikolla 2

Kysy lisää keskuksesta!

Lasten Fressi 5-6-vuotiaat, ”Hilpeät Hirvet”

Lasten Fressi 5-6-vuotiaiden tunneilla perustana ovat perusliikuntataidot sekä niiden erilaiset yhdistelmät. Vauhdikkailla ja hikisillä tunneilla kehittyy kehon hahmotus ja -hallinta sekä koordinaatio, tasapaino, voima ja liikkuvuus eli notkeus. Tunneilla harjoiteltavat motoriset perustaidot luovat pohjan kouluiän lajiharjoittelulle sekä liikunnalliselle elämäntavalle. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä lapsi kokee oivaltamisen ja oppimisen elämyksiä. Pelit, sääntöleikit sekä erilaiset välineharjoitukset tulevat tutuiksi kuukausittain vaihtuvalla teemalla.

Uudet kurssit alkavat viikolla 2

Kysy lisää keskuksesta!

 


 

KEVÄÄN 2018 TEEMAT:

Tammi-helmikuu: Pallopelit ja –leikit

Kevään ensimmäisellä teemalla tutustutaan pallopelien ja -leikkien maailmaan. Pallopelit ja -leikit sisältönä antavat mahdollisuuden kehittää monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja ja harjoitella yhdessä toimimisen taitoja. Pallon käsittelytaitojen harjoittaminen soveltuu erityisesti 3-6-vuotiaille lapsille, sillä ne kehittävät nopeutta, ketteryyttä, silmä- ja käsi- sekä silmä- ja jalkakoordinaatiota, tarkkuutta ja sosiaalisuutta. Karkeamotorisia perusharjoitteita ovat pallon vierittäminen, pompottaminen, heittäminen, kiinniottaminen ja potkaiseminen. Kun pallopelejä pelataan sovelletuilla säännöillä ja välineillä, voivat kaikki pelata yhdessä, kehittyä sekä kokea liikunnan iloa ja onnistumisia.

Helmi-maaliskuu: Luovaa liikuntaa välineillä ja rytmeillä

Toisessa ohjelmassa tutustutaan monipuolisesti hassuihinkin lasten liikuntavälineisiin kuten huiveihin ja hattuihin. Välineiden tavoitteena on kehittää silmä- ja käsikoordinaatiota, käsittelytaitoja sekä sosiaalista kanssakäymistä parityöskentelyn avulla. Luova liikunta pohjautuu leikin, monipuolisen musiikin ja mielikuvituksen pohjalta toteutettuun liikkumiseen. Jakson tavoitteena on kehittää lapsen luovuutta ja kykyä uskaltaa ilmaista itseään monipuolisesti liikkumisen keinoin.

Maalis-huhtikuu: Hassut ja hilpeät hirvet temppuilevat ja joogaavat

Kolmantena kevään teemana ovat temppuilu ja lasten jooga. Temppuilussa harjoitellaan perustaitoja, kehonhallintaa, kuten tasapainoa ja liikkuvuutta. Lasten joogan avulla pyritään hienovaraisesti ja kokonaisvaltaisesti hakemaan yhteyttä sekä tasapainoa kehon ja mielen välillä. Kokonaisvaltaisen liikkumisen kautta voidaan oppia esimerkiksi kehontuntemusta, motoriikkaa, liiketarkkuutta ja tasapainoa. Jakson pääpaino on kehittää voimaa, notkeutta ja kehon koordinaatiota, keskittymiskykyä, kokeillen oppimista ja itsensä kehittämistä turvallisessa ilmapiirissä. Oppiminen on mielekästä ja elämyksellistä kun edetään helposta haastavaan, eläinmielikuvien siivittäminä ja tutusta tuntemattomaan.

Huhti-toukokuu: Hurvittelua huvipuistossa

Kevään viimeisenä, neljäntenä teemana on hurvittelua huvipuistossa. Tunneilla jatketaan temppuilun perustaitoja sekä niiden yhdistelmiä ja samalla kehitetään voimaa, notkeutta, ketteryyttä, tasapainoa, koordinaatiota sekä esineenkäsittelytaitoja monipuolisesti eri välineitä apuna käyttäen. Tunnilla on koottuna kevään aikana opittuja taitoja yhdistettynä taito- ja välineradan muodossa huvipuisto mielikuvien siivittämänä, nauttien liikkumisen elämyksistä.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, paljaat jalat ja juomapullon sekä innokkaan mielen.

Kysy lisää alkamisajoista keskuksesta!

Varaa 3 päivän kokeilu

Veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkään.

Nimi *
Puhelin (muodossa 0501234567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille.
Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa.