Aloittelijan kuntosaliharjoittelu ja ryhmäliikunta - Fressi

 
Aloittajan Fressi

Aloittajan Fressi

Paras paikka aloittaa ja onnistua.

Meitä on moneksi – ja hyvä niin. Vaikka viimeisestä liikkumiskerrastasi olisi vierähtänyt tovi, älä anna kynnyksen kasvaa turhaan. Tule Fressiin hakemaan parempaa kuntoa, hyvää mieltä tai hoikempaa vartta!

Me tarjoamme reippaan henkilökuntamme tuen ja vinkit, lastenhoitoapua sekä aloittajalle sopivat Personal trainer -palvelut hyvinvarustelluilla saleillamme. Kaupan päälle saat iloisen Fressi-yhteisön. Tule rohkeasti kokeilemaan ja aloittamaan uusi, kiva harrastus.

Palvelut aloittajalle

Fressi trainer

On tavoitteesi sitten peruskunnon kohotus, painonpudotus tai kiinteytyminen, koulutetut Fressi trainerimme ovat apunasi ja tukenasi. Kanssamme opit liikkumaan turvallisesti ja saamaan treenistäsi kaiken irti.

Lue lisää Fressi trainer –palveluista

Kuntosali – Aloittelijan kuntosaliharjoittelu

Olemme ylpeitä moderneista ja tilavista kuntosaleistamme. Meiltä löydät treeniisi kaikki tarvittavat laitteet ja välineet. Sormi suussa? Ei hätää. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa laitteiden käytössä.

Lue lisää kuntosaleistamme

Aloittelijan ryhmäliikunta

Zumba, bodypump tai kahvakuula? Rentouttava Hot jooga tai pilates? Meiltä löytyy sopivat ryhmäliikuntatunnit lihaskuntoon, hauskanpitoon ja rentoutukseen kaikentasoisille liikkujille.

Tutustu ryhmäliikunnan palveluihimme

Lastenhoito

Lapsetkaan eivät ole este treenaamiselle. Lasten Fressi on kanta-asiakkaille ilmainen palvelu, jossa lapset viihtyvät valvotusti erilaisissa aktiviteeteissa vanhempien treenatessa.

Lue lisää lasten Fressin hoitopalveluista