Tip tap!

Viikko pitäisi vielä jaksaa odottaa Joulupukin saapumista, alkaa yhden jos toisenkin hermot kiristyä kauppakeskusten parkkihalleissa ja kassajonoissa 😉 Ystäville, perheelle ja yhteistyökumppaneille ostetaan ja viedään lahjoja, mutta kuinka moni muistaa myös itseään tässä talven juhlassa?

Varmasti sohaisen vähän kepillä muurahaispesää kun sanon, että suomalainen harvoin kehuu ja ylpeilee omalla itsellään. Koulussa jos sanot olevasi hyvä matikassa, olet vähän leuhka. Jos mainitset lehdistölle, että tavoitteesi on voittaa ja olla parempi kuin muut, leimataan sinut helposti haahuilijaksi ja pilvilinnojen rakennusmestariksi. Muistan, kuinka pidin Cheekkiä hänen uransa alkuaikoina todella ylimielisenä ja itserakkaana. Kuka nyt kehtaa laulaa että ”jos mä oisin sä niin kyl mäki oisin mun kaa”, ja vielä julkaista sen kappaleen?? Nykyään mietin että wow, jos pystyy itsestään tuolla tavalla puhumaan ja laulamaan niin se on todella hienoa.

Screenshot_2015-12-17-14-01-37

Valmistautumista ensi kauteen, ylpeänä ja itsevarmana tottakai 🙂

Syy miksi kirjoitan aiheesta, on se, että mä olen todella ylpeä siitä työstä, mitä olen nyt syksyn aikana tehnyt oman hyvinvointini eteen. Olen kuorinut varmaan 1000 kananmunaa ja syönyt miljoona kiloa erilaisia vihanneksia. Olen tehnyt niin kovia treenejä, että välillä on meinannut tulla onnen kyyneleet kun Jessica huutaa että ”vika minuutti lähti, nyt täysii!!” Mielestäni on aika pirun hienoa, että kun katson peiliin, voin näyttää itselleni littipeukkua ja iskeä silmää ja samalla miettiä Jaren sanoja että jep, mä todellakin oisin mun kaa 😀 Toivonkin, että jokainen lukija juuri tällä hetkellä miettisi asioita, joista on ylpeä ja joita rakastaa itsessään. Tulee hyvä mieli, eikö 🙂

2015-12-17 14.22.00

Peili on aika kiva kaveri kun sen kanssa tutustuu.

Joten nyt kun touhotat jouluostoksia hiki hatussa, pysähdy hetkeksi ja mieti, mitä itse haluaisit antaa itsellesi. On se sitten tavara, elämys tai hyvä hiki jumppatunnilla, toteuta se. Ole itserakas ja itsekäs, annan luvan. Vietät oman itsesi kanssa koko elämäsi kaikki tunnit, joten rakasta sitä tyyppiä joka sieltä peilistä katsoo takaisin. Ole ylpeä omista vahvuuksistasi ja siitä, mitä olet saanut aikaan. Itsevarmat, positiiviset ja energiset ihmiset ovat niitä, joita me nyt kaivataan tänne pimeään Pohjolaan. Se, että me tykätään siitä millaisia me ollaan ei ole keneltäkään pois. Päinvastoin, saamme siitä toisiltamme lisäbuustia siihen, että kannattaa olla juuri sellainen kuin on. Ja ylpeä siitä. Nyt kannattaa kuunnella, mitä Justin Bieber sanoo ja totella:

”Cause if you like the way you look that much
Oh, baby, you should go and love yourself.”

Rauhallista ja itserakasta joulua kaikille,

Annika <3