Fressi Leppävaara - Henkilökunta |

Fressi Leppävaara – Henkilökunta


 
ei kuvaa

Asiakaspalvelu Fressi Leppävaara

040 903 0308leppavaara@fressi.fi

Lari Pakkanen

Keskusvastaavalari.pakkanen@fressi.fi

Tervehdys!  

Olen Lari Pakkanen ja toimin Fressillä keskusvastaavan roolissa. Aloitin työskentelyn tässä tehtävässä syksyllä 2013 Fressi Kampin keskuksessa.  

Työskentelen nykyään Kampin, Espoonlahden, Ison Omenan ja Myyrmäen keskuksissa samoissa tehtävissä. Vastaan näiden neljän keskuksen toiminnasta kokonaisuutena. Tähän kokonaisuuteen liittyy vahvasti niin kanta-asiakkaidemme, kuin työntekijöidemmekin tyytyväisyys. Koen, että tyytyväisyys on siinä mielessä sama asia, kuin onnellisuus, tai vaikkapa luottamus.  

Se tulee meidän sisältä ja hehkuu ulos. Sitä pitää vaalia ja rakentaa sisältä käsin. Se ei vaadi julmettuja suunnitelmia ja isoja investointeja, vaan nimenomaan jokapäiväisten, joskus jopa tavanomaisilta tuntuvien asioiden hoitoa ja pieniä ”wau”-elämyksiä joka päivä.  

Tämän takia uskonkin, että tyytyväiset työntekijät takaa onnelliset kanta-asiakkaat. Mikäli tämä sisäinen onnellisuus ei ole kunnossa, ei mikään ”ulkokultainen” markkinointikaan toimi.  

Pyrin omassa toiminnassani tuomaan esille Fressin arvoja, joita ovat avoimuus, ihmisläheisyys, rehellisyys ja kasvu. Kasvulla tarkoitamme tässä omaa yksilöllistä kasvua ja kehitystä, johon jokainen Fressin työntekijä on sitoutunut.  

Toivon, että kerrot asiakaspalvelullemme, jos koet toimintamme on jotenkin muuttuneen viime aikoina parempaan/huonompaan suuntaan ja samalla kuvailet millä tavoin? Kerrothan myös miten voimme vielä toimintaamme parantaa? Voit tietenkin lähestyä myös suoraan minua sähköpostilla. Olemme sinuun takaisin yhteydessä mahdollisimman pian.  

Fressillä nähdään!

ei kuvaa

Elisa Kuuttila

Asiakaspalveluvastaava

Jenni Virta

Asiakasneuvoja050 521 8641jenni.virta@fressi.fi

Mattias Osanen

Asiakasneuvoja050 596 6958mattias.osanen@fressi.fi

Tanja Rajakko

Fressi Trainer // TASO 2Vastaa keskuksemme Fressi Trainer -tiimistä

Roy Mears

Fressi Trainer // TASO 2

Emmi Paajanen

Fressi Trainer // TASO 1emmi.paajanen@fressi.fi

Kari Järvinen

Fressi Trainer // TASO 1

Alex Francisquini

Fressi Trainer // TASO 1

Satu Salo

Fysioterapeutti, Fressi Trainer // TASO 2