Fressi Kamppi - Henkilökunta |

Fressi Kamppi – Henkilökunta


 
ei kuvaa

Fressi Kamppi

Asiakaspalvelu050 447 3308kamppi@fressi.fi

Lari Pakkanen

Keskusvastaavalari.pakkanen@fressi.fi
Tervehdys! Olen Lari Pakkanen ja toimin Fressillä keskusvastaavan roolissa. Aloitin työskentelyn tässä tehtävässä syksyllä 2013 Fressi Kampin keskuksessa. Vastaan tällä hetkellä jo useamman keskuksen liiketoiminnasta kokonaisuutena. Tähän kokonaisuuteen liittyy vahvasti niin kanta-asiakkaidemme, kuin työntekijöidemmekin tyytyväisyys. Haluammekin kuulla palautteesi ja sen kätevästi voitkin meille antaa asiakaspalveluumme, tai kirjoittaa palautelomakkeeseen tänne http://www.fressi.fi/palaute/   Fressillä nähdään!      

Jannica Sileoni

Asiakaspalveluvastaava050 342 8957jannica.sileoni@fressi.fi

Patrik Sariola

Myyntivastaava050 461 5189patrik.sariola@fressi.fi

Verneri Seppänen

Asiakasneuvoja050 466 8663verneri.seppanen@fressi.fi

Jenni Mutka

Fressi trainer-vastaava // Taso 2jenni.mutka@fressi.fi
Moikka Olen Jenni Mutka. Olen toiminut Fressi Kampissa trainerina vuodesta 2013 lähtien ja siirtynyt Trainer-vastaavaksi vuonna 2017. Tämä työ on minulle sydämen asia. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja löytämään liikunnan ilon. Minulle on kunnia-asia saada olla mukana toteuttamassa asiakkaiden niin pienempiä kuin suurempiakin tavoitteita. Vastaan Fressi Kampin trainer toiminnasta sekä laite- ja varuste hankinnoista. Mikäli haluat tietää lisää Fressi trainereistä, olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi henkilökohtaista ohjausta tai haluat antaa palautetta niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Minä ja koko Kampin Fressi trainer tiimi on täällä vain ja ainoastaan sinua varten. Nähdään salilla!

Oskar Dahllund

Fressi Trainer // Taso 1

Emilia Helminen

Fressi Trainer // Taso 1emilia.helminen@fressi.fi

Hei!

Olen positiivinen ja energinen liikunta-alan ammattilainen. Personal trainerinä olen toiminut vuodesta 2010, joten minulla on vahvaa kokemusta personal trainerin työstä seitsemän vuoden ajalta. Olen vaativa, mutta kannustava traineri. Minulle on 100 prosenttisen tärkeää saada näkyviä ja pysyviä tuloksia aikaan kanssasi. Ammattitaitoni avulla pääset nopeammin ja varmemmin tavoitteeseesi.

Onko tavoitteenasi lihaskunnon parantaminen, painonpudotus tai parempi treenimotivaatio? Vai onko päämääräsi oppia juoksemaan oikein tai juosta ensi kesänä maraton? Onko toiveenasi tehdä täysi elämäntapamuutos?

Ammattitaitoni avulla pystyn rakentamaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sekä toiveisiisi vastaavan liikunta-ja ravintosuunnitelman.

Olen Sinua varten ja valmennan sinua täydellä sydämellä.

Monipuolisella ja Sinua motivoivalla treenillä sekä oikeanlaisella ravinnolla teemme tavoitteestasi totta! Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutos.

Jude Pabines

Fressi Trainer // Taso 1jude.pabines@fressi.fi
Moi!
Olen Jude sun ystävällinen Filippiiniläinen traineri.
Nautin tanssimisesta, kehonpainoharjoitelusta ja boulderoinnista. Uskon että meidän pitäisi kehittä suhde vartaloomme ja antaa sille tarpeeksi oikeinlaista ruokaa, liikuntaa ja sopivasti lepoa.
Tehdään töitä yhdessä ja palautetaan yhteys kehoosi!
Ota minut mukaan matkallesi ja ylitetään esteet yhdessä positiivisella asenteella, omistautuneisuudella ja intohimolla!
Meillä on yksi keho jossa elämme, annetaan sille mitä se ansaitsee ja muistetaan että kaikkien tavoitteiden välissä on elämä josta kuuluu nauttia!
Hymyile nyt, koska muutos on tulossa.

Toni Hellgren

Fressi Trainer // Taso 1

Marietta Kiianlinna

Fressi Trainer // Taso 1marietta.kiianlinna@fressi.fi
Moi! Olen positiivinen, mutta vaativa traineri, jolle hyvinvointi tarkoittaa tasapainoista kokonaisuutta. Se sisältää tehokasta treeniä, lepoa ja hyvää terveellistä ravintoa. Tarvitsetko apua tai tukea? Ota yhteyttä niin laitetaan sinun kokonaisuutesi kuntoon!

Piia Heikkilä

Fressi Trainer // Taso 1