Ryhmäliikunta Fressissä - Tutustu tarjontaan!

Ryhmäliikuntapalvelut


 
ots_jumppa

Kovempaa kuntoa, uusia taitoja ja liikunnan iloa ryhmätunneilta.

Liity Fressin liikkuvaan yhteisöön! Tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia live-tunteja rankoistakin lihaskuntotunneista tanssillisiin tunteihin ja kehoa ja mieltä helliviin mindfulness-tunteihin.

Avarissa ryhmäliikuntatiloissamme on tilaa liikkua, ja tehokas ilmanvaihto pitää huolen ilman riittävyydestä. Voit aloittaa ja kokeilla uutta tuntityyppiä milloin vain – tunnit eivät ole kurssimuotoisia, ellei toisin ole mainittu!

Kokeile veloituksetta

Nyt voit tutustua ryhmäliikunnan palveluihimme veloituksetta 3 päivän ajan. Käytössäsi ovat ryhmäliikuntatuntien lisäksi myös kuntosalimme ja jopa lastenhoito. Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Varaa 3 päivän kokeilu


Kokeile palveluitamme 3 päivää veloituksetta. Lähetä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi *
Puhelin (muodossa 050 123 4567)*
Sähköposti
Valitse keskus *
Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttään
captcha
PS. Huomioithan, että veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille. Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan kanssa.

Ryhmäliikuntatuntien ohjeet ja varaukset

Mukaan tunnille tarvitset sopivan vaatetuksen lisäksi vain puhtaat sisätossut, juomapullon ja pikkupyyhkeen. Muista myös, että loppuvenyttely on oleellinen osa harjoittelua ja kruunaa liikuntahetkesi!

Tulethan tunnille ajoissa: alkulämmittely on tärkeää ja myöhässä tunneille ei kulunvalvontajärjestelmämme ja yhteisen viihtyvyyden vuoksi pääse.

 

Lataa tuntivalikoima ja -kuvaukset PDF-muodossa

Tarkistathan myös ennakkovarauksen säännöt.


 

 

LIHASKUNTO & TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

ABS30 by Fressi – ”Kiss your MAHA goodbye”.

ABS30 by Fressi on tehokas ja monipuolinen keskivartalotreeni, jossa hiki virtaa! Tunnilla vahvistetaan kehon hallintaa ja keskikehon voimaa. Harjoitusta on tehostamassa Dynair-tasapainotyynyt.

AKRO by Fressi – Hikistä ja hauskaa temppuilua!

AKRO by Fressi -tunnilla rikotaan vanhaa ja tuttua ryhmäliikunnan kaavaa heti alkulämmittelyistä lähtien. Tunnilla hyödynnetään pehmeää temppumattoa ja se koostuu neljästä eri osiosta: alkulämmittelystä, temppu-, taito- ja voimaosiosta. Tunnilla kehitetään vartalon hallintaa, voimaa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja opetellaan uusia tapoja liikkua.

Circuit – Hauskaa ja tehokasta treeniä!

Circuit on erilaisilla laitteilla ja välineillä tehtävä kiertoharjoittelutunti energisen musiikin tahdissa. Tunti parantaa monipuolisesti lihaskestävyyttä. Tunti sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille.

CrossCore – Toiminnallisen harjoittelun tunti.

CrossCore on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa liikkeet tehdään monipuolisten ylhäältä roikkuvien CrossCore-hihnojen avulla omaa vartalon painoa hyväksi käyttäen. Tunti on täydellinen kokovartalon voima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitus.

Fressi Selkä – Tunnilla keskitytään monipuolisesti selän vahvistamiseen.

Fressi Selkä tunnilla keskitytään niska- ja hartiaseudun vahvistamiseen ja rentouttamiseen sekä selän liikkuvuuden lisäämiseen. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille.

Kahvakuula – Toiminnallisen harjoittelun tunti monipuolisilla kahvakuulilla!

Kahvakuulatunti on oiva tapa viedä lihaskuntoharjoittelu seuraavalle tasolle. Toiminnallisen, dynaamisen harjoittelun kautta harjoitat lihaskestävyyttä, kehität voimaa ja aktivoit kehon syviä lihaksia ja kaikkia tärkeimpiä lihasryhmiä. Jokaisen kahvakuulaharjoittelua aloittelevan on syytä hioa tekniikka kuntoon ammattilaisen opissa jo heti alussa. Kahvakuulalla harjoittelussa on aivan oma, juuri sille tyypillinen tekniikka. Se tekee siitä yhden monipuolisimmista ja tehokkaimmista kuntoilumuodoista, mutta vaatii myös liikkeiden oikeaoppista osaamista, jotta tekemisestä saadaan kaikki irti.
Kuulan paino valitaan oman lähtötason mukaan, minkä vuoksi tunti sopii hyvin myös vasta aloitteleville kuntoilijoille. Hiki tulee varmasti pintaan myös konkareilla!

Les Mills BODYPUMP® – Tunnilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti lihaskestävyyttä levytangoilla.

BODYPUMP® on musiikin rytmittämä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin liikkeissä käytetään levytankoa ja -painoja, joilla vahvistetaan kehon suurimpia lihasryhmiä. Jokainen valitsee tankoonsa omat painonsa omiin treenitavoitteisiinsa perustuen. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat tulla vahvemmiksi, oppia funktionaalisia lihaskuntoliikkeitä ja kuluttaa energiaa. BODYPUMP® on yksi maailman tehokkaimmista ja nopeinten vaikuttavista harjoituksista, joka kehittää kaikkia päälihasryhmiä. Kaikki tehdään dynaamisen, vauhdikkaan musiikin tahdissa. Harjoittelu on monipuolista, vauhdikasta ja haastavaa, eikä varmasti käy tylsäksi tai puuduttavaksi toistomääristä huolimatta.

Muokkaus – Suosittu koko kehon monipuolinen lihaskuntotunti.

Muokkaus tunti sisältää perus- ja yhdistelmäliikkeitä askeltaen tehtävän lämmittelyosuuden jälkeen. Tunnilla käytetään välineinä mm. käsipainoja, voimatankoja sekä kuminauhoja. Tuntisisältö vaihtelee ohjaajittain ja ohjaaja antaa liikkeistä aina myös kevyempiä vaihtoehtoja, joten tunti sopii erinomaisesti myös aloitteleville liikkujille. Tunti on monen perinteisestä ja tehokkaasta jumpasta pitävän treenaajan suosikki!

PEPPU 30 by Fressi – Ryhtiä, voimaa ja muotoa!

Pakaralihasten tulisi olla kehomme voimakkain lihasryhmä. Ne vastaavat suurelta osin lonkkanivelen liikuttamisesta, joka vaikuttaa kehon toimintaan aina nilkasta selkärankaan saakka. Pakarat ovat mukana aktiivisessa liikkumisessa, kuten kävelyssä, juoksussa, pyöräilyssä ja kyykistymisessä. Liikkumattomuus ja etenkin istumatyö johtavat pakaralihasten passivoitumiseen. Heikoista pakaralihaksista johtuva lihasepätasapaino vaikeuttaa kehonhallintaa ja voi olla selkä- ja lonkkakipujen, erilaisten ryhtiongelmien ja jopa alaraajojen nivelvaivojen takana.

Tällä tunnilla pääpaino on pakaroiden vahvistamisessa ja muokkauksessa. Peppua treenataan monipuolisesti ja todella tehokkaasti hyvän musiikin tahdissa. Vahvoilla pakaroilla voimme ennaltaehkäistä monia vaivoja sekä saada bonuksena kauniit muodot – peppusi on siis todellakin treenin arvoinen!

PEPPU 30 tunti sopii kaikille treenaajille, sillä tunnin intensiteettiä voit itse säädellä valitsemalla liikkeistä aina omalle kunnolle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tunnin kesto on 30min. Musiikki ja koreografia vaihtuvat 10 viikon välein.

Power Plate®30 – Nopeaa ja tehokasta treeniä!

Power Plate® -laitteen tuottaman värähtelyn tarkoituksena on tuottaa lihakseen tahdosta riippumattomia lihassupistuksia. Värähtely välittyy koko vartalon läpi aktivoiden lihassupistuksia 25–50 kertaa sekunnissa. Erilaisissa lihaskuntoliikkeissä hyödynnetään tätä värähtelevää alustaa. Alustan päällä tehdään mm. tasapainoliikkeitä, dynaamisia sekä staattisia lihaskuntoliikkeitä mm. kyykkyjä, punnerruksia sekä vatsalihasliikkeitä. Tunti kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä ja tasapainoa ja lopuksi treenatut lihakset rentoutetaan värähtelyn avulla. Todella tehokasta ja nopeaa treeniä.

RETRO – Liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa.

RETRO tunnin sisältö on vaihtelevaa ja monipuolista sisäliikuntaa. Retro tunneilla otetaan huomioon yksilölliset terveysnäkökulmat ja annetaan vaihtoehtoja tarpeen mukaan. Retro on liikunnan nautintoa parhaimmillaan! Tunti soveltuu kaikenikäisille ja kuntoisille liikkujille.

SISU CROSS – Toiminnallista crosstraining harjoittelua!

SISU CROSS-tunti on intensiivinen ja toiminnallinen treeni. Tunnilla tehtäviä liikkeitä ovat mm. punnerrukset, leuanvedot, helpot painonnostoliikkeet levytangoilla tai kahvakuulilla sekä kuntopalloharjoitteet. Liikkeistä tehdään aina eritasoisia variaatioita. Lisää nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja kuntoa – hikoillaan kuin ennen vanhaan!

UGI® 30 – Treeniä ainutlaatuisella Ugi® -pallolla!

UGI® 30 -tunti haastaa sinut toiminnalliseen tehotreeniin. UGI® pallo on modernin tyylikäs ja pehmeä versio vanhasta kuntopallosta ja palloa löytyy neljänä eri painoisena (2,5kg-5,4kg).

Tunnilla tehtävät liikkeet kuormittavat koko kehoa ja treenissä yhdistyvät kestävyys- tasapaino- ja voimaharjoittelu. UGI® -tunti ei sisällä askelkuvioita, ja tuntisisältö vaihtelee ohjaajittain. Tunti suositellaan tehtäväksi paljain jaloin ja se sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Vatsa-Peppu – Supersuosittu ja perinteinen jumppatunti!

Vatsa-Peppu – tunti on yksi Fressin suosituimmista tunneista! Pääpaino tunnilla on keskivartalon ja alavartalon lihasten treenaamisessa. Tunnilla tehdään helppo lämmittelyosuus askeltaen, jonka jälkeen treenataan monipuolisin lihaskuntoliikkein keskivartalon voimaa ja kestävyyttä sekä alavartalon lihaksia. Tunnilla voidaan käyttää apuna erilaisia välineitä mm. käsipainoja ja kuminauhoja. Tuntisisältö vaihtelee ohjaajittain, mutta varmasti reidet ja pakarat sekä keskivartalo saavat tiukan treenin!

WARRIOR-X by Fressi – löydä voimasi!

Jos kovat lihaskuntotreenit ovat sinun juttusi, niin tämä tunti on tarkoitettu juuri sinulle! Warrior-X tunti on tehokas ja intensiivinen treeni. Tunnilla harjoitellaan 6 minuutin jaksoissa ylä-, ala- ja keskivartalon lihaksia vuorotellen. Liikkeet ovat teknisesti helppoja, mutta erittäin tehokkaita ja välissä sykettä nostetaan vauhdikkaalla yllätysliikkeellä! Tunnilla hyödynnetään aina kahta eri välinettä, mm. kahvakuulaa ja levypainoja. Tällä tunnilla haastat varmasti itsesi! Tunti ei sisällä askelkuvioita ja ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein. Tunnin kesto 55min.

VAUHTI & KESTÄVYYS

Les Mills BODYJAM ® – Nauti tanssin ja musiikin uusista tuulista!

Energinen ja mukaansatempaava tanssillinen tunti, jossa yhdistyvät uusimmat musiikki- ja tanssitrendit. Kuten kaikki LES MILLS™ -tuoteperheeseen kuuluvat ohjelmat, BODYJAM™-tunnin musiikki ja koreografia vaihtuvat kolmen kuukauden välein. Jokainen uusi ohjelma on erilainen kokemus ja sisältää musiikin ja tanssin uusimpia tuulia. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa ja hikoilemaan!

Dance Let´s Dance!

Dance tunnilla pääset pitämään hauskaa, nauttimaan hyvästä musiikista ja tutustumaan eri tanssilajeihin, mm. hiphopiin, jazztanssiin, houseen, discoon / discotanssiin jne. Tuntisisältö ja koreografiat vaihtelevat ohjaajittain.

Fatburning – Hauska ja tehokas aerobic tunti!

Fatburning tunti sisältää hauskoja, vaihtelevia ja tehokkaita askelsarjoja ja mahdollisesti kevyitä hyppyjä. Tunnilla hiki valuu ja kalorit kuluvat mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Aerobisen osuuden kesto on 45 min, jonka jälkeen treenataan vatsalihakset ja tunnin lopuksi tehdään vielä lyhyet venyttelyt. Tunnin rasittavuutta voit itse säädellä.​

Aerobic by Fressi – Perinteinen aerobic tunti, jossa hiki valuu ja kalorit kuluu!

Aerobic by Fressi – konseptitunnilla on vauhdikas ja energinen meno. Tunti vie sinut ajassa taaksepäin aerobicin kultaaikaan. Perinteisellä aerobic-tunnilla on lupa pitää hauskaa ja nauttia tutusta musiikista! Tunnin kesto on 55min ja sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä tunnin rasittavuutta voit itse säädellä. Tuntisisältö ja koreografia ovat kaikilla tunneilla samat ja vaihtuvat kolmen kuukauden välein. Tunnilla treenataan tosissaan, mutta ei vakavissaan!


HIIT2.0 30 by Fressi – Treenaa kuten huippu-urheilijat!

HIIT2.0 30 tunnilla haastat itsesi High Intensity Interval Trainingilla. Tällä tunnilla nostetaan syke huippulukemiin yksinkertaisilla mutta tehokkailla liikkeillä ja kehitetään kroppaa nopeuden, voiman ja taidon näkökulmasta. Tule voittamaan itsesi, ja ehkä myös vieruskaverisi!

Kuntonyrkkeily – Energinen hikitreeni nyrkkeilyn parissa!

Kuntonyrkkeily tunnilla tutustutaan nyrkkeilyn perustekniikoihin. Energinen tunti sisältää lämmittely-, tekniikka- ja lihaskunto-osion. Syke nousee ja kunto kohoaa sekä niska-hartiaseutu vahvistuvat. Takuuvarma hikitreeni!

Les Mills BODYATTACK® – Vauhdikas ja energinen intervallitunti!

Les Mills BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asiakkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa. Tunti sopii treenaajalle, joka haluaa tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa, kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä.

Les Mills BODYCOMBAT® – Voimaa ja energiaa huokuva tunti!

BODYCOMBAT® tunti sisältää potku – ja lyöntisarjoja. Tunnilla liikkeiden tekniikat perustuvat itsepuolustuslajeihin, joista mainittakoon mm. karate, taekwondo, capoeira, nyrkkeily ja muy thai. Tunti on haastava hikitreeni, jossa musiikki, liikeyhdistelmät ja muut tunnilla olijat luovat helposti mielikuvitusmatkaa muistuttavan tunnelman – eläydyt liikkeisiin kuin olisit tunnin ajan toimintaelokuvien sankari. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, kuluttaa energiaa ja oppia itsepuolustuslajien tekniikoita.

Les Mills BODYSTEP® – Energiaa ja iloa step tunnilta!

BODYSTEP® on energiaa, voimaa ja iloa pursuava nykyaikainen step-tunti. Siellä askelletaan mukaansa tempaavan musiikin tahdissa step-laudalle, jonka korkeutta on mahdollista säätää. Tunnilla tehtävät yksinkertaiset ja atleettiset liikkeet parantavat kuntoa, voimaa ja koordinaatiokykyä. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat parantaa kuntoa, kuluttaa energiaa ja treenata tehokkaasti jalkojen ja pakaroiden lihaksia.

Les Mills SH’BAM® 45 – Vapauta sisäinen tanssijasi!

Yksinkertaisia ja uusimpia tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM™ on mitä loistavin tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken ajaksi tanssilattian tähdeksi. Tunnin musiikkina soi uusimmat, ympäri maailman soivat hittibiisit, tunnetut klassikkokappaleet ja latinorytmit. SH’BAM™ on sekä hauska että sosiaalinen tapa treenata. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa, irrotella tanssilattialla ja kokea treenatessa yhteishenkeä.

LoveSuomi by Fressi

LoveSuomi on 100-vuotiasta Suomea kunnioittava tanssillinen tunti, jossa liikutaan suomalaisten kappaleiden tahdissa. Tanssahtele tunnelmasta ja tyylistä toiseen, rytmikattauksessa uutta ja vanhempaa, kiihkeää ja kevyempääkin. Tyylilajeina tunnilla muun muassa hip hip, samba & jive. Tunnilla pärjää uudet tutustujat, ja vanhakin konkari saa varmasti hien pintaan!

Kevytspin Basic 30, 45, 55 – Tämä pyörätreeni sopii myös aloittelijoille.

Spin Basic on aloittelijoille ja liikuntasuorituksista palautuville sopiva peruskestävyysalueen spinning tunti. Pääsääntöisesti tunnilla liikutaan alueella 60-75% maksimisykkeestä, mikä tuntemustaulukossa vastaa numeroita 6-7,5. Basic tunneilla käytetään perustekniikoita, hiotaan polkutekniikkaa ja asiakkaille annetaan aina kevyempiä vaihtoehtoja. Tunneilla nautitaan pyöräilystä ja musiikista. Spin Basic 30 on aloittelijoille parhaiten sopiva spinning tunti.

Spin Cardio 30, 45, 55, 75 – Tämä pyörätreeni sopii kehittyneemmille pyöräilijöille.

Spin Cardio on kokeneemmille polkijoille tarkoitettu keskiraskas/raskas vauhtikestävyysalueen tunti vaihtelevassa maastossa. Pääsääntöisesti liikutaan alueella 70-90% maksimisykkeestä, mikä tuntemustaulukossa vastaa lukemia 7-9. Spin Cardio tunnilla raskaammat työjaksot ja palautukset vaihtelevat.

Myride®+ – Virtuaaliohjattu spinningtunti.

Myride+ etuliite tarkoittaa sisäpyöräilytuntia, jossa polkijat saavat seurata maisemien vaihtumista maastossa isolta näytöltä. Tunnin sisältö vaihtelee kevyt-, kunto- ja syketeemoin.

Myride®+ Live – Spinningtunti, jossa pääset nauttimaan vaihtuvista maisemista!

Myride®+ Live tunnilla pääset seuraamaan maisemien vaihtumista maastossa isolta näytöltä. Tunnilla on mukana ohjaaja. Visuaalinen elämys vie sinut matkalle, jossa todella nautit polkemisesta ja treenistä.

 

STEP – Tehokasta ja hauskaa askellusta!

STEP tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Tunnilla nautit mukaansa tempaavasta musiikista, tehokkaista ja hauskoista askellussarjoista step-laudalle. Kunto kohoaa, hiki virtaa ja alavartalon lihakset pääsevät töihin.

Step-Muokkaus – Askellusta ja lihaskuntoa hymy huulilla!

Step-Muokkaus on tehokas stepin perusaskeleista koostuva tunti, joka sisältää lihaskunto-osuuden. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen siitä, että saat varmasti tehokkaan treenin!

 

ZUMBA® – Ilo tanssia!

Zumba® on latinorytmeihin perustuva tanssitunti, joka on rytmikästä, helppoa ja hauskaa! Tältä tunnilta löydät varmasti kuumia rytmejä, hymyileviä kasvoja, hyvää energiaa ja liikkumisen iloa. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään. Huomaamatta syke nousee ja hiki alkaa virtaamaan.

 

HARMONIA & HYVINVOINTI

Astangajooga – Urheilullista ja dynaamista joogaa.

Astangajooga eroaa muista joogalajeista sillä että se keskittyy samanlaisena toistuvien liikesarjojen suorittamiseen hengityksen tahdissa, ilman välirentoutuksia. Tunnetuin liikesarja on varmasti aurinkotervehdys. Liikesarjojen lisäksi tärkeitä ovat hengitysharjoitukset. Astangajooga kehittää joustavuutta, joka mahdollistaa yhä vaativampien liikkeiden harjoittamisen. Tavoitteena on kehon venyminen ja voimistuminen. Sen avulla pyritään myös terveellisempiin elämäntapoihin ja harmoniseen elämään.

Core – Keskivartalon hallintaa.

Core on keskivartalon hallintaa ja koordinaatiota sekä tasapainoa kehittävä tunti. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain.

Hathajooga – Hengitä, veny ja vahvistu!

Hathajooga on joogan laji, jossa pyrimme saamaan kehomme hyvään hallintaan. Monipuolisesti vaihtelevat liikkeet eli asanat vahvistavat ja hoitavat tasaisesti koko kehoa ja mieltä. Joogassa keskitetään huomio omaan kehoon, hengitykseen ja läsnäoloon. Tunnilla tehdään asanaharjoituksia yhdistämällä syvennetty hengitys ja liike.

HUOLTO by Fressi – Kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti.

HUOLTO by Fressi on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa avataan kehon liikeratoja sekä vapautetaan kireyksiä rullausten, venytysten ja liikkuvuusharjoitteiden avulla. Tunnilla käytössä mm. GRID-rullat, joiden käyttö lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä lievittää tehokkaasti kehon kiputiloja. Tunti sopii erinomaisesti niin miehille kuin naisillekin, kuntotasosta riippumatta. Se tarjoaa erinomaista ja palauttavaa vaihtelua muun treenin oheen.

JOOGAflow by Fressi – Voimaa ja rentoutta!

JOOGAflow by Fressi sopii hyvin aloittelevalle harjoittelijalle että jo kokeneemmallekin joogaajalle. JOOGAflow on hathajoogaa ja auttaa tulemaan tietoiseksi oman mielen ja kehon yhteydestä. Se rauhoittaa, tuo levollisemman tunteen ja huoltaa kehoa. Tunnin ohjelma sekä tunnilla taustana käytettävä musiikki vaihtuvat kolmen kuukauden välein.

Les Mills BODYBALANCE® – Sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

BODYBALANCE™ on kiehtova yhdistelmä liikkeitä, jotka pohjautuvat jooga, pilates ja tai chi -periaatteisiin. Rauhalliset liikkeet ja niitä rytmittävä hengitys parantavat keskittymiskykyä ja rauhoittavat mieltä. Rentouttavan musiikin tahtiin tehtävät liikesarjat kehittävät funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kehoa huoltavien liikkeiden tekniikoiden opettelu tekee tunnista fyysisen treenin, joka samalla luo sisäistä rauhaa ja harmoniaa. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat kehittää funktionaalista voimaa, parantaa liikkuvuutta ja kokea rauhaa ja harmoniaa.

Mindfulness by Fressi – Löydä läsnäolon voima!

Mindfulness by Fressi tunnilla voit voimaantua, olla oma itsesi, suorittamatta sekä lisätä rauhaa, rentoutta ja hyvän olon tunnetta elämääsi. Tunti sisältää itsensä tutkistelua asettumalla tähän hetkeen, kehon herättyä lempeillä avaavilla liikkeillä ja vahvistavilla pilates harjoituksilla sekä lepäämistä nykyhetkessä hyväksyvän tietoisen läsnäolon eli mindfulnessharjoitusten äärellä.

Pilates – Keskivartalon syvien lihasten vahvistaminen hengityksen avulla.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Menetelmä perustuu perinteisiin itämaisiin liikuntamuotoihin kuten joogaan ja kiinalaisiin menetelmiin. Pilateksen menetelmä poikkeaa kuitenkin itämaisista vaikutteistaan, ja siitä puuttuu pitkälti joogaan liittyvä filosofia. Pilatesta voi harrastaa lähes kaikkialla. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kestävyyttä ja vahvistaa erityisesti kehon syviä lihaksia.

Venyttely – Hyvänolon tunti.

Venyttely on hyvänolon tunti, jolla rauhoitutaan ja rentoudutaan rauhoittavan musiikin parissa. Tunnilla keskitytään monipuolisesti liikkuvuuden lisäämiseen.

Yin Jooga – Avaava ja rentouttava jooga

Yin jooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Asennoissa ollaan 1-5min. ja harjoituksessa keskitytään olemaan läsnä ja päästämään irti kaikesta mikä rajoittaa kehoa ja mieltä. Yin jooga liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selänlihaksiin, lantion seutuun, sekä käsien ja jalkojen lihaksiin. Yin jooga on avaavaa ja rentouttavaa ja se tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista.

 

VESILIIKUNTA

VesiCircuit 45 – Kiertoharjoittelua vedessä.

VesiCircuit on vedessä tapahtuva tehokas kiertoharjoittelutunti, jossa tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Vesiliikuntaa on tarjolla kahdessa Fressi keskuksessa: Leppävaarassa ja ClubHousella.

Vesijumppa 45 – Tehokasta ja hauskaa vesiliikuntaa!

Vesijumppa on tehokasta ja hauskaa liikkumista vedessä. Tunnilla voidaan käyttää eri välineitä joko tehostamaan tai tukemaan liikettä. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Vesiliikuntaa on tarjolla kahdessa Fressi keskuksessa: Leppävaarassa ja ClubHousella.

Vesijuoksu 30 – Vesijuoksua ja lihaskuntoa.

Vesijuoksu 30 sisältää juoksuosuuden lisäksi lihaskunto-osuuden, jossa tehdään helppoja ja tehokkaita liikkeitä. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineitä. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajittain. Vesiliikuntaa on tarjolla kahdessa Fressi keskuksessa: Leppävaarassa ja ClubHousella.