Fressi Trainer Pienryhmät |

Fressi Trainer Pienryhmät


 

Fressi Trainer Pienryhmät ovat Fressi Trainerin ohjaamia kurssityyppisiä harjoitusjaksoja. Pienryhmä kokoontuu treeneihin kerran viikossa aina samaan aikaan. Pienryhmät kestävät 10 viikkoa. Pienryhmästä riippuen mukaan mahtuu 6-12 hlöä.

Osallistujan ei ole välttämätöntä olla Fressin kanta-asiakas, jokainen halukas voi osallistua – Tämä on hyvä tilaisuus houkutella ystävä mukaan!
Minimi osallistujamäärä 4 henkilöä ryhmän toteutumiseksi.

Valitse keskus:

Keskus Ryhmä Ryhmän
ensimmäinen
tapaaminen
Paikkoja
Mikkeli Henkilökunnan toiminnallinen 13.9.2017 Tilaa »

Ryhmä on toiminnalliseen harjoitteluun keskittyvä pienryhmä. Ryhmässä opetellaan käyttämään monipuolisesti erilaisia välineitä sekä haastetaan kehoa erilaisin harjoituksin.

Ilmoittaudu Jaa Facebookissa
Helsinki, Clubhouse (Vuosaari) Entiset Nuoret 20.9.2017 Tilaa »

Fressi Entiset Nuoret pienryhmä on tarkoitettu seniori-ikäisille kuntosaliharjoittelijoille. Ryhmässä harjoitellaan kuntosalilaitteiden käyttöä tehokkaasti ja turvallisesti.

Ilmoittaudu Jaa Facebookissa
Ylöjärvi Fressi Kilo 2 28.9.2017 Tilaa »

Fressi Kilo pienryhmä on tarkoitettu painonpudottajille. Ryhmässä keskitytään tehokkaaseen harjoitteluun sekä ravintovalmennukseen.

Ilmoittaudu Jaa Facebookissa
Mikkeli Painonnosto tekniikka 13.11.2017 Tilaa »

Painonnosto tekniikka pienryhmä keskittyy olympianostojen rinnallevedon & työnnön ja tempauksen tekniikoihin. Pienryhmässä käydään läpi perusnostojen tekniikat. Käymme läpi mistä turvallinen ja tehokas painonnostotreeni koostuu. Tehokkaita ja monipuolisia treenejä kaikille sopivasti.

Ilmoittaudu Jaa Facebookissa